Elérhetőség:
+36-1-469-1060
rendeles@quickprint.hu
0

Nyomda

Nyomdánk a legkülünfélébb kis- és közepes példányszámú nyomatok előállítására képes.

Specialitásunk a kis példányszámú exkluzív nyomdai munkák kivitelezése a tervezéstől a nyomtatásig. Exkluzív névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólap, prospektus, katalógus, sorszámozott belépő, vásárlási utalvány, plakát. A belépőkre és váráslási utalványokra különféle biztonságtechnikai elemeket tudunk beépíteni, ami megnehezíti a hamisítás lehetőségét. Nyomdánkban Heidelberg márkájú ofszetgépen készülnek a nyomatok, és a legkülönfélébb nyomdatechnikával tudjuk exkluzívvé tenni a megrendeléseket. Ilyen például a présfóliázás (aranyozás, ezüstözés, de van présfóliánk gyöngyház és más exkluzív színekben is), vakdombornyomás, magasnyomás, stancolás - formáravágás bármilyen alakzatra, a szitázás, vagyis a filmnyomás.

Boríték

Fekete-fehér, színes, szitázott, nyomtatott borítékok elkészítése, minden méretben. Nyomunk hagyományosan enyves vagy öntapadó borítékra, szilikonos borítékra és buborékos, párnás borítékra egyaránt. Nagy példányszámban (3000 db felett) ívben nyomjuk meg a papírt, és utána gyártunk belőle borítékot. Ebben az esetben, főleg, ha több színnel kell megnyomni a borítékot, akkor szebb, pontosabb lesz a nyomat, így készülhetnek kifutós nyomású borítékok is, de kisebb példányszám esetén a már kész borítékot is meg tudjuk nyomni, kivéve a kifutós esetet.

Névjegykártya

Fekete-fehér, színes, présfóliával aranyozott vagy ezüstözött, thermoporos festékkel dombornyomott, szitázott, nyomtatott névjegyek készítése.
Névjegyeket általában 300 g-os fénye vagy matt műnyomó kartonra készítjük, de nagy papírválasztékunk van színes kartonokból és speciális kreatív, különféle prégeléssel készült különféle, anyagában mintázatú kartonból.

Prospektus

Egy vagy több oldalas, prospektusok készítését, nyomását és komlett kivitelezését is vállaljuk hajtással, tűzéssel, komlett kötészettel együtt.

Katalógus

Terveztesse meg velünk egyéni, a céghez, boltjához illő katalógusát!

Levélpapír

Fekete-fehér, színes, szitázott, nyomtatott levélpapírok elkészítése.

Szórólap

Készítése, szerkesztése és nyomása egy helyen rövid határidővel!

Plakátnyomtatás

A/3-as mérettől a 127 cm széles és x hosszúságú plakátok készítése color nyomással is! Nagy példányszámban íves ofszet technológiával, kisebb példányszámban tekercses digitális technológiával.

Belépő

A belépőket, ajándékutalványokat ellátjuk sokféle biztonsági elemmel, sorszámmal, hogy a hamisítás veszélyét a minimálisra csökkentsük.

Az oldal tetejére
Megosztás a Google Plus-on Megosztások